A BOLOND 0 – XXII.

Posted by admin in blog hungarian

Sziasztok, remélem jól vagytok. 💗
Ma is egy nagyon szép kártyát hoztam nektek.
Ez a kártya az újrakezdést jelképezi, a legnagyobb üzenete mégis az, hogy bármi történik az életedben, meg kell látnod a szépséget és pozitívnak kell maradnod, mert amerre a gondolataidat, a figyelmedet irányítod, ott van a pozitív éltető energia és az újrakezdés lehetséges útja is! 😉

« A BOLOND 0- XXII.
A kártyán: IV. Béla és Nehémiás

“Élő mágnes vagy. Amit az életedbe vonzol, az harmóniában van az uralkodó gondolataiddal” (Brian Tracy)

A kép értelmezése:

Ez a kártya a tarot egyik legfontosabb és egyben legtitokzatosabb lapja, amely általában mentesül a szabályok alól és a kirakásnál bármely egyéb tarotlap helyét elfoglalhatja. A legérdekesebb víziókat én is ettől a kártyalaptól kaptam, köszönhetően annak, hogy ez a kártya a kezdet és a vég lapja.

Általános értelmezés:

Ez a kártya az örök kezdés vagy újrakezdés szimbóluma. Még minden út nyitva áll előtted, még akkor is, ha nincsenek pontos elképzeléseid a jövőről. Ez a kártya egy lezárult fejlődési periódust, egy múltbeli élethelyzet utáni kezdetet jelent, amikor vonz az ismeretlen és hajt a vágy az új felé. Ebben az állapotban csak magadra figyelj, most nem kell alkalmazkodnod, sem teljesítened. Kihasználatlan tehetséget, szunnyadó képességeket is jelez, hamarosan részed lehet egy olyan élményben, amely mély nyomot hagy benned és lényed átalakulásához, majd egy új, járatlanabb útra vezet. Kirakásnál a lap jelenthet születendő, ill kisebb gyermeket, alkotást vagy újrakezdést és valami újnak az eljövetelét is.

Fordított jelentés:

Elvesztetted önmagadat vagy a valódi céljaidat. Nehéz változások várhatóak, mindenre fel kell készülnöd. Olyan élethelyzetre utal ez a lap, melyben nincs erőd a feladataid végrehajtására. Minden a kudarc irányába mutat. Jelezhet gyermektelenséget és ebből adódó félelmeket, illetve a szülő-gyermek kapcsolat problémáira is felhívhatja a figyelmet. Minél hamarabb ki kell kászálódnod ebből, aminek első lépcsőfoka az, hogy jobban válogatod meg partnereidet, legyen szó akár üzleti, baráti vagy szerelmi kapcsolatról.

Szerelmi értelmezés:

Párkapcsolati értelemben is itt az ideje annak, hogy újíts az eddigi nézeteiden. Ha régóta nyomasztó, eleve a pusztulásba tartó magatartásformákat és kapcsolatokat vesznek körül, akkor jó hírem van : megérkezett az üdítő, frissítő áramlat, amely új kapukat nyit ki előtted. Újra beindul a sors kereke és egyre inkább a « malmodra « hajtja a vizet. Tudatosítanod kell magadban, hogy minden kapcsolat addig életképes, amíg egymás által fejlődni tudtok benne. Ha már csak visszatart, visszafog, ha gátló tényező a szeretet-áramlásban és fejlődésben, akkor eljött a változás ideje.

Feladat:

A jövőért való munkálkodás, a múlt visszahívó szavainak rendezése. Komoly válaszúthoz érkeztél, amely az eddig megtett út ezen fázisában több továbblépési lehetőséget kínál. Tedd le az eddig cipelt terheket, szabadulj meg attól, amivel eddig a saját kiteljesedésed, sikereid, anyagi vagy érzelmi gyarapodásod útjában álltál!

A kártya üzenete:

Egy új fejezet kezdődik az életedben, csak észre kell venned azokat a lehetőségeket, amiket az élet kínál neked. Járj nyitott szemmel, legyél kezdeményezőbb, tedd félre a régi szemléletmódodat. Nyitottabban és kíváncsibban szemléld az életet, a világot, így olyan területeket ismerhetsz meg,amikről azt gondoltad, hogy maximum a könyvekben vagy a filmekben léteznek. » (Karina Tarot)

Szeretettel,
Karina 💗

Leave a Reply