A CSILLAG XVII.

Posted by admin in blog hungarian

« Az öröm nem kizárólag a célok eléréséből ered, sokkal inkább a cél eléréséig megtett út folyamatából. Úton vagy, és közben Te magad vagy az Utazás. » – (Karina Love Tarosophy I.)

Sziasztok, remélem jól vagytok. A mai napom csodásan indult, nektek is egy varázslatos lapot választottam erre a hétre. Ez a lap már a szép dolgok ígéretét hozza magával… 💗🙏🏻

« A CSILLAG XVII.
Szent László király és Dávid király

A kártyához választott idézet:
« Se ízed, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek anélkül, hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy. » (Saint-Exupéry)

Ez a lap a harmónia és a kreatív erők szimbóluma. A harmónia kulcsának megtalálására való képesség mindenkiben benne van. A harmónia ugyanakkor mindenkinél máshogyan nyilvánul meg. Persze vannak “alapkomponensek”, amiknek a végtelen számú kombinációja elvezethet a harmóniához, de hogy melyik a tiéd, arra neked kell rájönnöd.

Általános értelmezés: Mosollyal kezded a napot vagy inkább csak vágysz arra, hogy olyan ember legyél, aki mindig jó kedélyű, mosolygós, vidám? Ehhez nem kell más, mint a pozitív gondolkodás- ez termeli ugyanis a pozitív energiát, ami pozitív valóságot teremt az ember számára. Itt az ideje, hogy újra meditálj, szerelmes legyél, szép zenéket hallgass, nevess és sokat mosolyogj! Közben pontosítsd a vágyaidat, amelyekért képes lennél könnyebb áldozatokat is hozni.

Fordított jelentés: Kapcsolataid felszínesek maradnak, elszigetelődsz. Ez a helyzet azonban nem tart sokáig, mert egy barátodnak köszönhetően az érzelmi életed hamarosan megújul. Ettől pedig újra magabiztosabbnak érzed majd magad.

Szerelmi értelmezés: Ez a lap szerencsét, szép reményeket, sikereket ígér. Kapcsolatod úgy alakul, ahogyan szeretnéd, most elérheted céljaidat, gondtalanul élvezheted az életet.
Ha egy már beteljesült kapcsolatról van szó, a folytatás szépnek ígérkezik. Ha a szerelem még a kezdeti szakaszban áll, nyugodtan reménykedhetsz a hosszú folytatásban, mert a kapcsolat a lehető legjobban alakul. Végre megkapod azt a szeretetet, amire olyan régóta vágytál.

Munka: Ha munkakeresési, ha munkaváltási fázisban vagy, csak akkor járhatsz most nagy sikerrel, ha hajlandó vagy némi áldozatot is hozni. Legyél segítőkész, figyelmes, kedves és a jó természetednek köszönhetően örömteli hírekre számíthatsz.

A kártya üzenete: Olyan dolgokat tervezel vagy indítasz útjukra, melyek a messzi jövőbe nyúlnak és melyek pozitív alakulását jogosan remélheted. Kitűnő alkalom ez most a kreativitásod megélésére. » (Karina Love Tarosophy I.)

Legyen szép napotok! ☀️
Szeretettel,
Karina 💗

Leave a Reply