A Császárnő üzenete

Posted by admin in blog hungarian

Sziasztok, remélem jól vagytok és talán már készültök is a vakációra….💗
Tudom, hogy talán néhányan nagyon vártatok, de rengeteg minden történt körülöttem, ezért nem jelentkeztem.

A jó hír az, hogy befejeztem a tarot könyvemet magyarul is, már csak át kell olvasnom újra, mielott az útjára engedem e-könyvként. Csodálatos lenne igazi könyvként is a kezembe venni és átadni nektek, ám még nem volt arra idom, hogy keressek egy kiadót, aki felvállalja. Ez lesz a következő lépés.

Közben arra gondoltam, hogyha ez létrejön, akkor a könyv 2020-as évi bevételét felajánlom egy magyar alapítvány javára. Meglátjuk, ez a jövő titka még, hamarosan kiderül, hogyan alakul. Én mindenesetre mindent megteszek, hogy feladatomhoz híven átadjam nektek egy kicsit a tarot világának rejtett kulcsait…

A tarot könyvben a kirakások és értelmezések mellé csatoltam néhány szuper meditációt, néhány tippet, hogyan tudod jobban kezelni a stresszt, és írtam arról is hogyan foglalkozz jobban a testeddel és a lelkeddel.

Most azonban itt vagyok és megmutatom nektek a Császárnő lapját.

A Császárnő III.
Az Igazi Nő 💗
« Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik.” – Audrey Hepburn

A császárnő az Igazi Nő megtestesítője, az önmagáért kiálló, szeretetteljes és gyengéd nő belső szépségével. Ő maga a termékenység jelképe, aki éppen gyermeket vár. Királyi vörös köntösbe öltözve, drágakövekkel díszített koronával a fején büszkén ül a trónján. Árad belőle a jóság, a tisztaság, a belső béke és a szeretet.
Kisugárzását növeli az eljövendő anyaság bája és magabiztossága, miközben hihetetlen nyugalom tükröződik gyönyörű arcán. Körülötte újjáled a természet, mert ő az, aki mindent felvirágoztat. Gazdagság és Bőség veszi körül.
Ő maga az a királynő, aki minden nő lényében ott rejtőzik arra várva, hogy végre felfedezzék. 💗

A kártyalap néhány értelmezése, ha ezt húzod ki:
(Kirakásnál nyilván a mellette álló lapokkal együtt sokkal jobban tudjuk értelmezni. )

Általános értelmezés:

Ez a lap teljes megújulást és beteljesülést ígér neked. Az érzelmi életed megújul és a kiteljesedés felé vezet téged. Meg tudod élni önmagad női oldalát, élvezettel veszed észre, hogy a megjelenésed, az egészséges önbizalmad és az optimizmusod által egyre nagyobb hatást tudsz gyakorolni a környezetedre.

Elképzelhető, hogy új taggal gyarapodik a család, vagy egy új, alkotó, kreatív időszak kezdődik hamarosan az életedben.

Fordított jelentés:

Bizonytalan vagy, mert az otthonodból/környezetedből hiányzik valami. Esetleg a terméketlenség is jelen van egy ideje az életedben. Az alkotóerőd lecsökkent.
Fordíts több figyelmet családodra, a családi gyökereidre, a megoldás kulcsa ebben van. Vedd észre és hozd felszínre a családdal, az otthonnal kapcsolatos érzéseidet.

Szerelmi értelmezés:

Ha van párod, akkor a következő időszak fantasztikus lesz számodra, mert kedvesed rajongása az egekbe repít majd.

Ha nem akartok gyermeket, akkor csak óvatosan, mert a termékenység lapja azt is jelzi, hogy a gyermekáldás lehetősége is megnő.

Ha egyedül vagy, akkor hamarosan közeledik az Igazi, tartsd hát nyitva a szemed, de ne akarj mindenáron szerelmes lenni. Légy türelmes.

Legyen csodaszép napotok! ☀
Szeretettel,
Karina 💗

Leave a Reply